Categorieën 

Slagerij apparatuur

Een slagerij heeft gespecialiseerde apparatuur nodig. Natuurlijk wilt u dat de apparatuur die u gebruikt van goede kwaliteit is, zodat u deze niet elk jaar hoeft te vernieuwen.

Slagerijcenter.nl biedt u een totaal assortiment, alles wat nu nodig heeft voor uw slagerij kunt u bij ons vinden. Of het nu gaat om hakblokken, worstenvullers of vleeshaken, bij ons weet u zeker dat u slaagt. Bekijk de ruime keuze aan apparatuur en kijk of u kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Beenderzagen en vleeshamers
Beenderzagen worden ook aangeboden in de webshop van Slagerijcenter.nl. U kunt gaan voor een ouderwetse handzaag, maar er worden ook elektronische zagen aangeboden. Als u voor gemak kiest is dit een goede optie. Naast beenderen kan ook diepvries vlees wat nog bevroren is eenvoudig in stukken gesneleden worden met een elektronische beenderenzaag.


Vleeshamers worden ook in allerlei soorten en maten aangeboden op Slagerijcenter.nl. Kies bijvoorbeeld voor een hoogwaardige en lichte hamer van aluminium. Ook vleeskloppers, met een groter oppervlak dan vleeshamers worden verkocht in onze shop. Op zoek naar een vleesvermalser? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met het gebruik van een vermalser kunnen kruiden en smaken van sauzen beter doordringen in het vlees. Hierdoor hoeft u minder tijd te besteden aan het marineren van het vlees, en heeft het toch een heerlijke smaak.

Worstenvullers
Maakt u worsten in uw slagerij? Dan is een goede worstenvuller van groot belang. We bieden worstenpersers en vulbussen met draaisystemen die eenvoudig zijn in het gebruik. Met behulp van een worstenvuller maakt u eenvoudig professionele en heerlijke worsten.

Hakblok
Een hakblok vormt het hart van een professionele slagerij! Deze bieden wij dan ook in verschillende soorten en maten aan. Kies voor een authentiek model van hout om de ambachtelijkheid van het slagersvak uit te stralen. Liever een moderne uitstraling? Ga dan voor een hakblok vervaardigd uit polyetheleen. De hakblokken die we aanbieden hebben verschillende formaten, bedenk welk formaat u nodig heeft en wat u prettig vindt werken voor u beslist welke u aanschaft.

Naast al deze essentiële zaken die u nodig heeft in een slagerij, bieden we nog veel meer aan. Vleeshaken bieden we ook in allerlei maten, hier kunt u immers ook niet van buiten. En wat dacht u van een hamburgerpers, om de heerlijkste hamburgers mee te maken? Bekijk ons assortiment en bedenk wat u allemaal kunt gebruiken in uw slagerij.